TRULS SVENDSEN - FRA Æ TIL Å
Nov
13
7:00 PM19:00

TRULS SVENDSEN - FRA Æ TIL Å

Det er ikke en ting denne mannen får til. Truls Svendsen har gjort karriere av å være profesjonelt udugelig og har det helt topp. Som en moderne Askeladd virrer han avgårde mot nye eventyr og denne gangen blir det et helt show. Man vet jo ikke om man kan danse ballett før man har prøvd.

View Event →

WEEKENDTUR TIL ITALIA HØSTEN 2019
Oct
17
to Oct 21

WEEKENDTUR TIL ITALIA HØSTEN 2019

amisol-pakkereiser-garda-maggiore-italia-limone.jpg

Høsten 2019 reiser vi til vakre Garasjøen i Italia. Følg med da denne turen kommer til å inneholde alt fra vinsmaking til vindsurfing!

Programmet kommer til å inneholde blant annet:
Tur til vingård i Valpolicella, fjelltur og mye annet spennende, så det er bare å glede seg!

Mer infomasjon av program og påmelding kommer!

View Event →
PHANTOM OF THE OPERA
Oct
20
7:00 PM19:00

PHANTOM OF THE OPERA

phantom_of_the.jpg

The Phantom of the Opera er en fortelling om kunstens inspirasjon og kraft, og om å lengte etter kjærlighet. I handlingens sentrum står det mystiske og ensomme operafantomet på operaen i Paris, og hans besettelse av ballettdanserinnen Christine Daaé.

Andrew Lloyd Webbers følelsesladde musikk har gjort at The Phantom Of the Opera i dag er en av verdens mest populære musikaler. Siden urpremieren i London 1986 har den blitt sett av over 140 millioner mennesker i 30 land. Nå er tiden endelig kommet til Norge, og til Oslo sitt svar på Broadway: Folketeateret. Det er på tide at det norske publikummet får nyte The Phantom of the Opera sin dramatiske historie og storhet!

Facebook Event

View Event →
WALKING WITH DINASAURS
Oct
13
7:00 PM19:00

WALKING WITH DINASAURS

lg_20171030094626_98.jpg

Ta med hele familien til Oslo Spektrum og opplev verdens beste dinosaurshow!

Forestillingen, som er basert på den prisvinnende BBC TV-serien, er sett av over 9 millioner mennesker i hele verden. Den 1 time og 40 minutter lange forestillingen forteller historien om dinosauren med nesten filmatisk realisme. WALKING WITH DINOSAURS - THE ARENA SPECTACULAR viser samspillet mellom dinosaurene, hvordan de kjøttetende dinosaurene utviklet seg til å gå på to ben og hvordan de gress etende beskyttet seg mot rovdyrene.

Facebook event

 

View Event →
CHESS IN CONSERT
Sep
28
7:00 PM19:00

CHESS IN CONSERT

chess.jpg

Vi lover en «once in a lifetime» - opplevelse med et stjernelag vi er stolte av å presentere, under ledelse av Anders Eljas.

Handlingen i Chess er inspirert av stormaktene Sovjet og USA under den kalde krigen, samt verdensmesterskapet i sjakk i 1972. Sjakkspillerne Bobby Fischer og Boris Spassky møter hverandre i kampen som ble kalt «The match of the Century».

Facebook Event

View Event →
CC Cowboys
Aug
17
5:00 PM17:00

CC Cowboys

CC_COWBOYS.jpg

CC Cowboys er tilbake!
Da blir det garantert jubel og høy stemning på torget!

Etter å ha turnert i ett sett i snart 15 år, tar et av Norges største liveband seg en velfortjent pause med enda en kritikerrost utgivelse under armen – Jessheimdagene blir den siste festivalkonserten CC Cowboys gjør på en stund.

Facebook Event

View Event →
NORSK MILITÆR TATTOO
Apr
22
1:00 PM13:00

NORSK MILITÆR TATTOO

2000x2000NMT_web.jpg

Norsk Militær Tattoo, Norges største innendørsshow, er et militærmusikkshow med nærmere 800 medvirkende. Du får oppleve innslag fra Forsvarets fem profesjonelle musikkorps, utenlandske militærkorps og drillkontingenter, og selvfølgelig Hans Majestets Kongens Garde. I tillegg deltar kor og artister fra andre spennende kunstarter!

Facebook Event

View Event →