Back to All Events

PEER GYNT STEMNET VED GÅLÅ VATNET

e9c724eeb5636d1c1c1a2c2e85d40377_XL_1230x600.jpg

Teaterproduksjonen "Peer Gynt" på Gålå har vært en suksess siden 1989, og har samlet sammen noen av de beste profesjonelle skuespillere og musikere i Norge. På utendørsscenen ved Gålåvatnet møter de profesjonelle aktørene 80 frivillige amatørskuespillere. Resultatet er en av de mest populære teaterproduksjonene i Norge.

Nytt team i 2019

Hun har selv spilt Mor Åse i Peer Gynt-oppsetningen på Gålå. Nå får Ellen Horn det kunstneriske ansvaret for storsuksessen. Etter at profilerte skuespillere som Nils Ole og Jakob Oftebro, Mads Ousdal og Dennis Storhøi har spilt Peer Gynt, er det klart for at Pål Christian Eggen skal overta den prestisjetunge rollen.

Horn forklarer valget av Eggen slik; – Han greier å kombinere alvor og humor, på en måte som få andre skuespillere behersker. Han kommuniserer også utrolig godt med publikum, og akkurat nå er han på det punktet i karrieren sin at han kan spille Peer både som helt ung og helt gammel.

Earlier Event: June 20
OVER OSLO 2019
Later Event: October 17
WEEKENDTUR TIL ITALIA HØSTEN 2019